شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 342757
    تاریخ انتشار: 06/خرداد/1402 - 16:02

    بهتر است ۵ اولویت خودرویی انتخاب شود/برخی بانک‌ها اطلاعات را ارسال نکرده‌اند

    مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو درباره مشکل افرادی که همچنان نمی‌توانند وارد سامانه شوند،گفت: برخی از بانک‌ها هنوز بخشی از اطلاعات را ارسال نکرده‌اند، که این موضوع به آنها اعلام شده تا امروز دوباره اطلاعات باقی مانده را ارسال کنند و افرادی که هنوز اطلاعاتشان به سامانه نرسیده بتوانند فردا ثبت نام خود را انجام دهند.

     بهتر است ۵ اولویت خودرویی انتخاب شود/برخی بانک‌ها اطلاعات را ارسال نکرده‌اند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا:درباره برخی سوالات مطرح شده از سوی متقاضیان و اینکه برخی از آنها حساب خود را در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت وکالتی نکردند یا اطلاعات از بانک به سامانه نرسیده که افراد اجازه ورود به سامانه را پیدا کنند، اظهار کرد: بانک‌ها اجازه داشتند از ۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت حساب‌ها را وکالتی و بلوکه کنند، اما برخی تخلف و خارج از این بازه زمانی حساب‌های متقاضیان را بلوکه کردند. در اصل برخی از بانک‌ها زودتر از تاریخ تعیین شده شروع به وکالتی و بلوکه کردن حساب‌ها کردند که این موضوع در سامانه بررسی می‌شود.

    به گفته وی در حال حاضر همه کسانی که ۲۹ اردیبهشت حساب‌های خود را وکالتی و بلوکه‌ کردند و اطلاعات آنها از بانک ارسال شده باشد، مجاز به ثبت نام در سامانه هستند.

    تقدسی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون نفر در سامانه ثبت نام کردند، گفت: بهتر است متقاضیان هر پنج انتخاب خود را بر اساس اولویت تعیین کنند.

    وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر سامانه اختلال ندارد، درباره مشکل ثبت نام افرادی که از طرح فروش قبلی انصراف دادند، تصریح کرد: بیشتر مشکل این افراد این است که حساب خود را در زمان تعیین شده بلوکه نکردند. برخی از افرادی که در طرح قبلی حضور داشتند، فکر می‌کردند بانک حساب قبلی آنها را ارسال می‌کند و برای وکالتی کردن اقدام نکردند.

    مدیر سامانه یکپارچه خودرو در پایان با بیان اینکه برخی از بانک‌ها هنوز بخشی از اطلاعات را ارسال نکرده‌اند، گفت: این موضوع به بانک‌ها اعلام شده تا امروز دوباره اطلاعات باقی مانده را ارسال کنند و افرادی که هنوز اطلاعاتشان به سامانه نرسیده بتوانند فردا ثبت نام خود را انجام دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما